Džiovintų raudonikių milteliai 50 g.

  • Kraunamos nuotraukos

    Džiovintų raudonikių milteliai 50 g.

  • Džiovintų raudonikių milteliai 50 g.

    Džiovintu raudonikių milteliai. Jie vartojami kaip prieskoniai sriuboms, padažams ir kt.

    Bendra informacija. Raudonikiuose yra baltymų, skaidulų, angliavandenių, mineralų, riebalų. Juose yra daug kalio, geležies ir fosforo, taip pat vitaminų iš A, C, PP ir B grupės. Raudonikiuose yra daug baltymų (daugiau nei mėsoje). Taip pat raudonikiuose yra vertingų amino rūgščių, kurios yra būtinos norint atkurti nusilpusį organizmą, todėl šiuos grybus rekomenduojama vartoti žmonėms, kurie sirgo infekcinėmis, uždegiminėmis ligomis.
     

    Kilmės šalis: Lietuva