Maisto papildas Vitavea Ultrabiotique Balance žarnyno floros pusiausvyrai, 10 kap.

  • Maisto papildas Vitavea Ultrabiotique Balance žarnyno floros pusiausvyrai, 10 kap.

    Kaina 905 
    1290  Sutaupykite 385 
    Į krepšelį 
    Prekės ženklas
  • Vitavea Ultrabiotique Balance žarnyno floros pusiausvyrai, 10 kap.

    Žarnyno floros pusiausvyrai.

    Penkios, moksliškai dokumentais pagrįstų,  pieno bakterijų padermės*.

    Papildo kasdienę mitybą gyvybingomis balterijomis.

    ●Padermės, priklausančios 2 šeimoms: laktobaciloms ir bifidobakterijoms, kurios sudaro didžiąją mūsų organizmo mikrobiotos dalį.
    ●Penkių, moksliškai dokumentais pagrįstų pieno bakterijų sinergija, t.y. veikiamas kartu ir 8 milijardų šių bakterijų dozė, leidžia natūraliai išlaikyti žarnyno floros pusiausvyrą ir padeda kovoti su žarnyno diskomforto situacijomis (pilvo pūtimu, diegliams ir kt.),  padeda palaikyti imunitetą.
    ●Šios penkios pieno bakterijų padermės buvo atrinktos dėl jų atsparumo skrandžio rūgštingumui, tulžies druskoms ir dėl stipraus sukibimo su žarnyno ląstelėmis. Jos gyvos patenka į žarnyną ir garantuoja gerą kolonizaciją.

    Vienoje kapsulėje yra 20x109 KSV* gyvybingų pieno rūgšties bakterijų gamybos metu
    ●Lactobacillus paracei,
    ●Lactobacillus plantarum,
    ●Lactobacillus rhamnosus,
    ●Lactobacillus helveticus,
    ●Bifidobacterium breve.  
    *KSV- kolonijas sudarančių vienetų

    Maisto papildas. 10 augalinės kilmės kapsulių. Grynasis kiekis 3,7 g.

    Vartojimas: 1 kapsulę per dieną nuryti užgeriant stikline vandens, geriausia valgio metu. Galima atidaryti kapsulę ir sumaišyti miltelius su maistu (jogurtu, vaisių tyre, kompotu ir kt.).

    Sudedamosios dalys: maltodekstrinas; mikroorganizmų kompleksas: Lactobacillus paracei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium breve; augalinės kilmės kapsulė (iš celiuliozės); lipnumą reguliuojanti medžiaga: riebalų rūgščių magnio druskos; antioksidantas: askorbo rūgštis. Galimi sojos ir pieno pėdsakai.

    Nevartoti kaip maisto pakaitalo. Neviršyti rekomenduojamos paros normos. Tinkamumo laikui pasibaigus, produkto vartoti negalima. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

    *Moksliniai tyrimai:
    •Lactobacillus paracasei: Fiche souche Lallemand Lactobacillus paracasei Lafti L26; Dossier scientifique Lallemand; Fiche souche Lallemand L paracasei HA 196).
    •Lactobacillus rhamnosus: Fiche Lallemand Lactobacillus rhamnosus GG; Dossier scientifique Lallemand; Thibault 2004; Mangell 2002; Kianifar et al, 2015; Gawronska et al, 2007; Cruchet et  al., 2015; Braegger et al., 2011; Simadibrata et al., 2013; Hongisto, S., et al., 2006.
    •Lactobacillus helveticus: Fiche souche Lallemand L Lafti; Clancy, R.L ir kt., 2006 m; Fiche Lallemand Lactobacillus helveticus Lafti L10; Dossier scientifique Lallemand; Fiche souche L Heleveticus Lafti L10.
    •Lactobacillus plantarum: Fiches souches L plantarum R1012 + B Breve HA129;  Fiche Lallemand Lactobacillus plantarum Rosell-1012; Niedzielina, 2001; Levy, 1997;  Hasslöf, 2010;  Antonsson (review); Chlebcewicz-Szuba, 1998; Fiches souches L plantarum HA 119.
    •Bifidobacterium lactis: Fiche Lallemand Bifidobacterium lactis HA-194; Cruchet et al, 2015; Braegger et al, 2011; Derrien et al, 2019; Fiche Lallemand.

    Gamintojas: Vitavea, laboratoires Vitarmonyl, 85612 Montaigu, Prancūzija.

  • Prenumeruok ir laimėk

    privatumo politika

    mes socialiniuose tinkluose