Maisto paplidas Vitavea Ultrabiotique Fibres gyvosios bakterijos su skaidulomis Fibregum®, 10 pakelių

  • Maisto paplidas Vitavea Ultrabiotique Fibres gyvosios bakterijos su skaidulomis Fibregum®, 10 pakelių

    Kaina 1450 
    1690  Sutaupykite 240 
    Į krepšelį 
    Prekės ženklas
  • Vitavea Ultrabiotique Fibres gyvosios bakterijos su skaidulomis Fibregum®, 10 pakelių

    Dieta, gyvenimo ritmo pokyčiai, stresas... gali turėti įtakos žarnyno floros pusiausvyrai ir vidurių užkietėjimui.

    Ultrabiotique Fibres formulėje yra didelė pieno bakterijų dozė ir švelnios, vidurius laisvinančios tirpios maistinės skaidulos Fibregum®. Padeda natūraliam žarnyno judėjimui ir žarnyno floros išlaikymui.
    Penkios, moksliškai dokumentais pagrįstos,  bakterijų padermės*.


    ●Penkių, moksliškai dokumentais pagrįstų pieno bakterijų sinergija, t.y. veikimas kartu ir didelė 20 milijardų šių bakterijų dozė, leidžia natūraliai atgauti reguliarų judėjimą ir išlaikyti žarnyno floros pusiausvyrą.
    ●Šios penkios pieno bakterijų padermės buvo atrinktos dėl jų atsparumo skrandžio rūgštingumui, tulžies druskoms ir dėl stipraus sukibimo su žarnyno ląstelėmis. Jos gyvos patenka į žarnyną ir garantuoja gerą kolonizaciją.
    ●Švelnios, vidurius laisvinančios tirpios maistinės skaidulos Fibregum® yra išgrynintos iš akacijos dervos, yra  augalinės ir natūralios kilmės.

     Viename paketėlyje:

    ●Plačiųjų akacijų derva 2655 mg, kurioje skaidulų 2389,5 mg.
     20x109 KSV* gyvybingų pieno rūgšties bakterijų gamybos metu:
    ●Lactobacillus rhamnosus,
    ●Lactobacillus casei,
    ●Lactobacillus helveticus,
    ●Lactobacillus plantarum,
    ●Bifidobacterium lactis.
    *KSV- kolonijas sudarančių vienetų.

    Maisto papildas. 10 lazdelių. Grynasis kiekis 30 g.

    Vartojimas: 1 lazdelė per dieną, praskiedžiant stikline vandens, geriausia valgio metu. Miltelius galima sumaišyti su maistu (jogurtu, kompotu ir kt.).

    Sudedamosios dalys: plačiųjų akacijų derva (Acacia seyal); maltodekstrinas; mikroorganizmų kompleksas: Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis; lipnumą reguliuojanti medžiaga: riebalų rūgščių magnio druskos; antioksidantas: askorbo rūgštis. Galimi sojos ir pieno pėdsakai.

    Nevartoti kaip maisto pakaitalo. Neviršyti rekomenduojamos paros normos. Tinkamumo laikui pasibaigus, produkto vartoti negalima. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

    *Moksliniai tyrimai:
    •Lactobacillus rhamnosus : Fiche Lallemand Lactobacillus rhamnosus GG; Dossier scientifique Lallemand; Thibault 2004; Mangell 2002; Kianifar et al, 2015; Gawronska et al, 2007; Cruchet et  al., 2015; Braegger et al., 2011; Simadibrata et al., 2013; Hongisto, S., et al., 2006
    •Lactobacillus helveticus: Fiche souche Lallemand L Lafti; Clancy, R.L ir kt., 2006 m;  Fiche Lallemand Lactobacillus helveticus Lafti L10; Dossier scientifique Lallemand; Fiche souche L Heleveticus Lafti L10.
    •Lactobacillus plantarum: Fiches souches L plantarum R1012 + B Breve HA129;  Fiche Lallemand Lactobacillus plantarum Rosell-1012; Niedzielina, 2001; Levy, 1997;  Hasslöf, 2010;  Antonsson (review); Chlebcewicz-Szuba, 1998; Fiches souches L plantarum HA 119.
    •Lactobacillus casei: Fiche Lallemand Lactobacillus casei Rosell-215; Matsumoto, K., et al, 2010.
    •Bifidobacterium lactis: Fiche Lallemand Bifidobacterium lactis HA-194; Cruchet et al, 2015; Braegger et al, 2011; Derrien et al, 2019; Fiche Lallemand.

    Gamintojas: Vitavea, laboratoires Vitarmonyl, 85612 Montaigu, Prancūzija.

  • prenumeruokite naujienlaiškį

    privatumo politika

    mes socialiniuose tinkluose